Japanners hebben de overtuiging dat mensen die voorbestemd zijn om elkaar te ontmoeten, met elkaar verbonden zijn door een onzichtbare rode draad, vastgeknoopt aan de pink. Deze rode draad verbindt 2 personen, die voorbestemd zijn een emotionele band met elkaar te delen, voor het leven. De draad is er altijd, onafhankelijk van tijd, plaast en omstandigheden. Ookal kan hij soms heel ver uitrekken of in de knoop raken, hij zal nóóit breken. De onzichtbare draad is een teken van verbondenheid en zorgt ervoor dat de juiste personen altijd weer bij elkaar komen. Zo zal deze verbinding, deze voorbestemde liefde, alles overwinnen.

Volgens de legende woont er een oude man op de maan, die elke nacht naar de aarde afdaalt, om hier de zielen te zoeken die voorbestemd zijn om samen te komen. Hij verbindt deze zielen met elkaar, zodat ze elkaar nooit kwijt zullen raken.

ontdek de mythe

About

the red yarn

Wij zijn Denise en David en wij staan samen aan het roer van The Red Yarn. In 2013 vonden wij elkaar in het zonnige Valencia, waar David vandaan komt. Al snel riep David dat hij zijn koffer ging pakken om met Denise naar Nederland te verhuizen. Sindsdien staat ons leven in het teken van genieten, passie, avontuur, teamwork en vooral héél veel liefde! denise & david

ons verhaal

In 2014 besloten wij om dit avontuur aan te gaan, onze gedeelde passie na te jagen en ons bedrijf in bruidsfotografie op te zetten. Inmiddels hebben we samen al meer dan 150 bruiloften gefotografeerd! Onze inspriratie voor het zien van momenten en het creeëren van verhalen, halen we onder andere uit de onderzoekende blik waarmee onze dochters de wereld aan het ontdekken zijn! En uit het ontdekken van nieuwe plekken en culturen (afgelopen jaar deden we dat in Thailand en op Bali en dat was liefde op het eerste gezicht!).


Read more

Wanneer wij niet met fotografie bezig zijn, brengen wij het liefst tijd door met onze dochters. Met z´n vieren beginnen we dan de dag in bed met knuffels en we ontbijten uitgebreid samen. We doen gekke dansjes in de woonkamer, bakken koekjes en kruipen samen onder een dekentje op de bank. We drinken koffie in de stad of één van de vele strandtenten in de buurt. We kijken samen onze favoriete series en eten met lieve vrienden of familie.

Back

MEET THE PHOTOGRAPHER

Karaoke optredens geven

Alles met zon, cultuur en lekker eten! Spanje, Mexico, Thailand…

Chocola

Sushi eten & dansen

Ik was hoogzwanger en ik liet op de vlucht vanuit Bali mijn zwangerschapsverklaring in mijn ruimbagage zitten. Bij de overstap in Qatar, vertraagden wij het vliegtuig en mochten we uiteindelijk niet mee!

De hele dag hangen in de sauna

1. Verborgen talent

3. Favoriete vakantie 

5. Favoriete snack 

2. Ideale datenight

4. Grootste blunder 

6. Ultieme
ontspanning 

Meet the photographer

Spaghetti Carbonara & natuurlijk Valenciaanse Paella 

Thailand

Acteren! Ik heb ooit meegedaan aan een gescripte talkshow, waarin ik moest vertellen dat meiden altijd onterecht dachten dat ik een "bad guy" was. Het is écht heel genant om nu terug te zien!  

Snelheidsboetes

De biografie van Steve Jobs

Tapas, Champions League en de kids bij opa en oma

1. Favorite eten

3. Favoriete
vakantiebestemming 

5. Verborgen talent  

2. Hier moet ik op bezuinigen

4. Meest inspirerende boek 

6. Ultieme
ontspanning 

get to know us

“Photography for me is not looking, it’s feeling. If you can’t feel what you’re looking at, then you’re never going to get others to feel anything when they look at your pictures.”

David wordt áltijd jonger geschat dan hij daadwerkelijk is! Dit komt niet alleen omdat hij er jonger uit ziet (ik heb zijn geheim hiervoor nog steeds niet achterhaald!), maar ook omdat hij in zijn doen en laten altijd nog een beetje een “jonge hond” is. Hij is heel easy going, spontaan, overal voor in en kan heel goed een ontspannen sfeer creeëren als hij mensen voor de camera heeft staan. Ik zie dat onze bruidsparen en hun gasten zijn relaxte manier van zijn altijd heel erg fijn vinden! Verder is hij echt het type fotograaf dat in een setting komt en diréct een tof shot ziet. En daar gaat hij dan ook helemaal voor, ookal moet hij zich daarvoor soms in de bosjes verstoppen ofzo! Ja, een beetje perfectionistisch is hij wel en dat zorgt ervoor dat de kwaliteit van zijn werk zo hoog blijft. 

denise over david

David over Denise

Denise is heel betrokken bij al onze bruidsparen. Dat het bruidspaar en hun gasten optimaal kunnen ontspannen en genieten, vindt zij ontzettend belangrijk. Zij is degene die altijd precies weet wat de dagplanning is, waar we moeten zijn, wie de belangrijke mensen zijn en welke details we niet moeten vergeten. Ze kan zich bijzonder goed inleven in het bruidspaar en voelt veilloos aan welke foto´s voor hen belangrijk zijn. Zij fotografeert hierdoor heel erg op gevoel en ziet waardevolle details en momenten die anderen soms niet eens opmerken. Hierin laat ik mij ook graag door haar aansturen!
Ik heb nog geen bruiloft meegemaakt waar ik niet stiekem een traan over haar wang heb zien rollen. De liefde die op een bruiloft in de lucht hangt, raakt haar écht elke keer! En dat is te zien in haar werk.

david over denise

verstuur

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie trouwfotografie? Wil je weten of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum? Heb je een vraag of wil je ons misschien gewoon een leuk berichtje sturen? Tof!

We´d love to hear from you!

Bedankt voor je bericht! We gaan ons best doen om binnen 48 uur te antwoorden! 

Contact

get in