Wedding

Buiten trouwen bij Parkhotel Hugo de Vries in Lunteren

“Natuurlijk wil ik met haar trouwen omdat ik stapelgek op haar ben” zei Sanne tegen ons toen we het tijdens onze eerste ontmoeting over hun bruiloft hadden. “Maar ook omdat we hier nu het recht hebben om met elkaar te trouwen en dat is niet vanzelfsprekend! We vinden het belangrijk om daar gebruik van te maken.” Wauw! En hoe mooi is het, dat deze 2 vrouwen hier echt voor hun liefde kunnen en mógen gaan staan?! Ze bezegelden hun liefde bij Parkhotel Hugo de Vries. De intieme tuin van het hotel is de perfecte plek voor een prachtige buitenbruiloft. En de styling, die geheel door het personeel wordt gedaan, maakt het helemaal af. Zó mooi! En dat was maar goed ook, want vanwege de regen konden we buiten geen trouwfoto´s maken. Gelukkig zijn er op de locatie genoeg overdekte plekjes die super fotogeniek zijn. Wij hebben er een favoriete trouwlocatie bij!

Sanne en Lisa beginnen de dag gescheiden van elkaar, Lisa in hun gezamelijke huis en Sanne in haar ouderlijk huis. Ze bereiden zich allebei voor in het gezelschap van familie en vrienden, ze appen regelmatig met elkaar om elkaar op de hoogte te houden van de stand van zaken en ze check zo nu en dan buienradar. Het is een wisselvallige dag, dus het is nog maar even de vraag of er wel buiten getrouwd kan worden. Voor de first look gaat Sanne naar Lisa toe. Zodra Lisa de deur opendoet, vliegen ze elkaar in de armen. En let ook even op de reactie van de moeder van Lisa tijdens de first look, prachtig!

Omdat het tijdens de fotoshoot regent, gaan we alvast naar de trouwlocatie om daar overdekt foto´s te kunnen maken. De trouwlocatie ziet er prachtig uit en het is de perfecte achtergrond voor binnenfoto´s. De styling van de trouwlocatie is tot in de puntjes verzorgd en de tuin waarin de ceremonie zou plaatsvinden bij mooi weer, ziet er romantisch en intiem uit. Na heel hard duimen, lijkt het weer op te klaren en waagt het bruidspaar de gok om de ceremonie toch buiten te doen. En net als iedereen hélemaal in het prachtige verhaal van de babs zit, begint het toch weer even te spetteren. Maar gelukkig is dit van korte duur en maakt niemand zich daar meer druk om, als het moment dat deze 2 elkaar het ja-woord mogen geven, eindelijk aangebroken is.

Het diner vindt plaats onder de overkapping van de locatie, waardoor je overdekt zit maar toch het gevoel hebt dat je buiten zit. Nu kwamen er zelfs enorme hagelstenen uit de lucht vallen, dus helemaal prima dat we overdekt zaten! Tot slot werd de dag afgetopt met een knalfeest en wij gingen naar huis als 2 hele blije trouwfotografen!

INQUIRE HERE →

cheers

LET'S PARTY