Editorial

Luxe en intiem trouwen met private diner en fantastische styling

Stel je voor… Intiem trouwen en daarna jullie bruiloft vieren in een mega luxe setting, gewoon bij jullie thuis!! Een complete experience met een private chef, een sommelier, fantastische styling, een weddingplanner die alles in de goede banen leidt en natuurlijk een trouwfotograaf om alles vast te leggen. Zeker in deze tijden, waarin we genoodzaakt zijn om out-of-the-box te denken, is een “stay at home wedding diner” een fantastisch concept, bedacht en georganiseerd door MCV Weddings. Laat je inspireren door deze shoot, waarin onze topleveranciers je in maar liefst drie verschillende settings laten zien wat er allemaal mogelijk is in jullie eigen woonkamer.

A Touch of Romance

De eerste setting, gecreëerd door Love and Memories en Droom Wedding, is een romantisch plaatje. Met nude pink als signature kleur, gecombineerd met navy blue. Ook in de geweldige trouwjurk van Something Blue Bruidsmode zien we een vleugje nude pink terug. Het geheel is afgemaakt met droogbloemen in natuurlijke tinten, van Bloemenservice Nederland.

Natural Vibes

In de Natural Vibes setting wordt roze gecombineerd met aardetinten, natuurlijke materialen en zwarte details. Ook in de bruidstaarten van Bakverhalen zitten roze en aardetinten verwerkt.

Modern Love

In de derde setting is een moderne look and feel gecreëerd, met contrasterend zwarte en witte styling. Het hexagon vormige menu van plexiglas, ontworpen door Silver Lining, geeft een luxe en edgy (letterlijk!) draai aan het geheel.

Food, wine and other important stuff

Chef Marcel Beijerling voorzag het bruidspaar met zijn live cooking concept van een luxe 3-gangen diner van topkwaliteit, vers bereid in eigen keuken. Sommelier en hofleverancier Wijnkoperij Platenburg zorgde voor bijpassende wijnen, stuk voor stuk met een bijzonder vehaal.

Het haar en de make-up van de bruid is gedaan door Olga Petrenko. De trouwringen werden verzorgd door Rings of Love Trouwringen Thuis.

Wil je de hoogtepunten van deze bijzondere shoot terug zien in korte video´s? Check dan onze Instagram Reels voor de video´s die Timo & Kay maakte van deze shoot.

Met dank aan ons lieve bruidspaar, Jantine van Tol en Jurriaan Schuurmans.

INQUIRE HERE →

cheers

LET'S PARTY