Een romantische foto tijdens een golden hour loveshoot in amsterdam

Engagament

Romantische Loveshoot in Amsterdam: Golden hour

Als jullie gaan trouwen en wij mogen erbij zijn als trouwfotograaf om jullie bruiloft vast te leggen, dan hebben we één dikke tip voor jullie… Boek een loveshoot! Thaïsa en Roy gingen jullie voor en kozen de betoverende grachten van Amsterdam als locatie. Perfect voor een loveshoot als je het ons vraagt, want Amsterdam ademt natuurlijk romantiek en biedt een tijdloze achtergrond voor een goed liefdesverhaal.

Een loveshoot geeft jullie de kans om voorafgaand aan de bruiloft al eens bij ons voor de camera te staan, zodat jullie precies weten wat jullie van ons kunnen verwachten. Maar een loveshoot is zoveel meer dan mooie foto´s schieten. Het is een stukje quality time voor jullie tweeën. Gewoon samen zijn, herinneringen maken, de liefde tastbaar maken… Als je het ons vraagt, is dat bij Thaïsa en Roy wel gelukt. Ze stralen van het beeldscherm af!

Mocht je je afvragen; wanneer is het beste moment voor een loveshoot? Bekijk dan echt even deze fotoshoot, want dan begrijp je direct ons antwoord. Dat is namelijk op een mooie dag tijdens golden hour. Die warme gloed, die een stukje magie toevoegt aan elke foto. We love it!

Willen jullie ook samen herinneringen maken tijdens een loveshoot in Amsterdam of op een andere locatie? Laten we samen mooie momenten vastleggen om voor altijd te bewaren.

Zoals je kunt zien, biedt een loveshoot niet alleen prachtige foto’s voor jullie bruiloft, maar ook een intieme en onvergetelijke ervaring. Het is een moment om te genieten van elkaars gezelschap en de liefde te vieren terwijl we samen de mooiste momenten vastleggen. Of het nu in Amsterdam is of op een andere locatie die speciaal voor jullie is, een loveshoot zal zeker een waardevolle toevoeging zijn aan jullie trouwverhaal.

Als jullie klaar zijn om samen mooie herinneringen te maken tijdens een loveshoot, neem dan gerust contact met ons op. We kijken ernaar uit om jullie liefdesverhaal te vereeuwigen met prachtige beelden die een leven lang meegaan.

dronefotografie van een huwelijksceremonie in de tuin van Chateau Neercanne in Maastricht

P.S. Thaïsa en Roy zijn inmiddels getrouwd! Bekijk hier hun prachtige bruiloft bij Chateau Neercanne in Maastricht.

INQUIRE HERE →

cheers

LET'S PARTY