Foto van een huwelijksceremonie in de tuin van Chateau Neercanne in Maastricht

Wedding

Thaïsa & Roy’s elegante Droombruiloft bij Chateau Neercanne

Het liefst wilden ze trouwen in Italië, maar uiteindelijk gingen Thaïsa en Roy door alle C-toestanden voor een bruiloft in het meest italiaanse stukje van Nederland. Chateau Neercanne in Zuid-Limburg. Gelegen aan de voet van één van de weinige heuvels die Nederland rijk is, waardoor je je direct in het adembenemende Toscane waant. Een elegant bruiloft bij Chateau Neercanne in Maastricht betekent een bruiloft geheel in het thema chateau chique. Deze trouwlocatie is ideaal als jullie gaan voor een elegante bruiloft met een klassiek tintje. En laat dat Thaïsa en Roy nu net op het lijf geschreven zijn.

Zowel de bruid als de bruidegom deed

Voor ons als trouwfotograaf was deze bruiloft er één voor in de boeken! Thaïsa en Roy wilden het liefst trouwen in Italië, maar uiteindelijk gingen zij door alle C-toestanden voor een bruiloft in het meest italiaanse stukje van Nederland. Ze kozen voor Chateau Neercanne in Zuid-Limburg, een prachtige trouwlocatie aan de voet van één van de weinige heuvels die Nederland rijk is. De locatie geeft je het gevoel alsof je je in het adembenemende Toscane waant. Trouwen bij Chateau Neercanne in Maastricht betekent een bruiloft geheel in het thema chateau chic, de ideale locatie voor een elegante bruiloft met een klassiek tintje.

De prachtige vertrekken die Chateau Neercanne rijk is, zijn perfect voor de voorbereidingen van zowel de bruid als de bruidegom. De bruid kon hier uitgebreid haar make-up en kapsel laten doen en de bruidegom prooste ondertussen met zijn vrienden op het leven.

De ceremonie vond plaats in de kasteeltuin, wat een prachtige setting was voor dit bijzondere moment. De tuin is omringd door groen en biedt een adembenemend uitzicht op het kasteel en op het heuvellandschap. De eyecatcher van de ceremonie setting was de backdrop, een kleurrijke cirkel van de meest prachtige bloemen van Bloemenservice Nederland. Het was een perfecte setting voor Thaïsa en Roy om elkaar het jawoord te geven.

De cocktail werd op gang gebracht door een fantastische batucada band met drummers die de gasten vermaakten. Het diner werd geserveerd bij kaarslicht in de sfeervolle grot, wat zorgde voor een romantische sfeer. Tijdens de golden hour shoot hebben we prachtige foto´s kunnen maken rondom het kasteel en kwamen ook de hondjes van het bruidspaar nog even poseren!

Thaïsa en Roy vieren hun liefde tijdens een betoverende grachtentocht in Amsterdam

Thaïsa & Roy namen voor de bruiloft ook contact met ons op voor een prachtige loveshoot op de grachten van Amsterdam. Ontdek het hier.

INQUIRE HERE →

cheers

LET'S PARTY